Uit de laatste twee wedstrijden, met goede resultaten, had Veritas moed geput en het begon dan ook met goede bedoelingen aan de wedstrijd. Deze konden echter al na 3 minuten begraven worden. Toen stond nl. al een 2-0 tussenstand op het bord.

Veritas kreeg geen vat op het snelle en gevarieerde aanvalsspel van de tegenstander en het liep continu achter de feiten aan. Na 20 minuten maakte Budel er 3-0 van en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Daarna kwam Veritas wat beter in de wedstrijd, zonder tot echte doelkansen te komen. Budel nam ook wat gas terug, maar het kreeg voor rust toch nog enkele mogelijkheden, die door doelman Tom v.d. Heuvel verijdeld werden. Ruststand derhalve 3-0.

In de tweede helft gaf Veritas wat meer tegengas, wat resulteerde in wat kansjes voor o.a. Raf Lambers en Noud Snijkers. Budel bleef echter ook zoeken naar nog meer treffers en de 4-0 kon dan ook niet uitblijven. In de 70e minuut viel dan ook hun vierde treffer. Toch kon Veritas de eer nog redden. In de 80e minuut kopte Noud, na een perfect genomen hoekschop van Jur Tans, de bal, onhoudbaar voor de Budel-doelman, tegen de touwen. 4-1 en tevens de eindstand.

Veritas had verloren van een, op alle fronten, betere tegenstander.

Hopelijk was deze wedstrijd een incident en wordt er in de komende wedstrijden weer met passie gestreden voor een goed resultaat.