Veritas 2 heeft een ongelukkige nederlaag geleden in de uitwedstrijd tegen DVO 2. Beide ploegen waren, over de hele wedstrijd gezien, aan elkaar gewaagd en een gelijkspel zou een terechte uitslag zijn geweest. De eerste helft gaf twee goedwillende ploegen te zien, zonder dat een van beide teams een echte kans op een doelpunt kreeg. Beide doelmannen hoefden niet echt in te grijpen, waardoor de ruststand logischerwijs 0-0 werd.

De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld te zien. Veritas had wat meer balbezit, maar het moest alert blijven op de snelle uitvallen van DVO. Echte kansen bleven vooralsnog achterwege voor beide doelen. In de 75e minuut kwam DVO toch op voorsprong. Een voorzet vanaf de linkerkant werd niet goed ingeschat door de Veritas-verdediging, waardoor een aanvaller van DVO plotseling vrij voor doelman Tom v.d. Heuvel kwam te staan. Dit buitenkansje liet deze speler zich niet ontgaan en hij tekende simpel voor de 1-0. Veritas probeerde nu met opportunistisch spel gelijk te maken en het kreeg daarvoor enkele mogelijkheden. Een inzet van Luc Brouns werd gekeerd door de DVO-doelman en enkele minuten later werd een bal, nadat de doelman al gepasseerd was, nog net door een verdediger van de lijn gehaald. Er kwam dus geen verandering meer in de stand.

Vriend en vijand waren het erover eens, dat de gelukkigste ploeg gewonnen had.