Veritas start behoudend aan de wedstrijd tegen koploper Bekkerveld. Bekkerveld heeft een veldoverwicht, maar Veritas mag de eerste kans noteren de kopbal ging over het doel. Veritas wacht af en in de 19e minuut wordt Juul in de diepte aangespeeld, van vermeend buitenspel is geen sprake en beheerst scoort hij de 1 – 0.

Echt lang kan Veritas niet genieten van de voorsprong, Bekkerveld komt steeds dichter bij het doel van Veritas en zet veel druk op de verdediging en onder die druk worden kleine foutjes afgestraft in de 28e minuut maakt Stijn Dippel fraai de 1 – 1.

Micky moet reddend optreden bij een doelpoging. Veritas probeerde met de gelijke stand de rust te halen, daar dacht Lars Colen anders over en met een afstandsschot in de 44e minuut, wat onderweg ook nog van richting werd veranderd dwarrelde de bal via de binnenkant van de paal in het doel Micky kansloos achterlatend 1 – 2.

Na de rust probeerde Veritas meer naar voren te spelen, en men creëerde zich enkele kansen. In de 66e minuut ging het weer mis in de verdediging, een te korte bal werd onderschept en Thommie Vluggen maakte er 1 – 3 van en ook aan alle illusies van Veritas op nog een enigszins resultaat.