HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

GEZOCHT: met spoed! Trainer voor JO13!

Dit jeugdteam zoekt een nieuwe, enthousiaste trainer. De trainingsavonden zijn op maandag- en woensdagavond. Er wordt samen getraind met de JO14 (circuitvorm in overleg). De JO13 is een hele leuke groep met de nodige talenten.

Wij zoeken een gemotiveerde trainer die dit team weer een stapje hogerop kan leren komen.

De leider van dit team is Patrick Aben. Patrick regelt alles rondom de wedstrijden zodat de trainer zich volop kan richten op trainingen uit zetten en het houden van de wedstrijdbesprekingen. Op zaterdag zullen Wim Ramakers en Yvonne Corstjens er ook veelvuldig bij zijn om samen de wedstrijden tot een goed einde te brengen.

Heb je interesse om dit team te gaan trainen? Meld je dan bij Roland Dieters.