HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Surpriseparty Veritas 1, 2 & dames 1

Vrijdag 3 juni was het zover… de surpriseparty voor Marco Leeters, Jan Dierx, Marcel Jansen en Patrick Rietjens.

In zeer korte tijd werd op initiatief van de teams van de desbetreffende heren een surprise BBQ/ party georganiseerd. Dit in het grootste geheim en met groot succes zijn we er in geslaagd om de heren te verassen.

Mede door hulp van de partners wisten de heren niet wat ze te wachten stond. Zo dacht de een naar zijn zus te moeten; de ander naar een verjaardag en werd er door de buurman van Marco gedacht dat hij werd ontvoerd door zijn vrouw, haha!

Als verassing kwamen ze één voor één aan en werden ze enthousiast ontvangen door een gezelschap van speelsters, spelers & aanhang.

De BBQ aangestoken, vol gelegd met “VLEIS” en zo werd een goede bodem gelegd voor de gezellige avond. Onze huis DJ Johan liet de kantine weer bonzen met zijn beats. En werd er een gezellig feestje van gemaakt.

Tijdens de avond werden de heren gehuldigd met lovende woorden van speelsters en spelers. En samen met hun partners werden ze in het zonnetje gezet. Als cadeau kregen ze een mooi aandenken. “Echte Veritas legendes!” De nummers op de shirts staan voor het aantal jaar waarin zij actief zijn geweest voor de teams.

Het werd een zeer gezellige avond waarin veel verhalen, anekdotes en herinneringen werden opgehaald. Zeer geslaagd, mooie prestatie en dik verdiend heren!!!

Nogmaals bedankt namens Veritas 1, 2 en de Veritas dames!