HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Jubilarissen Veritas in het zonnetje gezet

Bij Veritas stond 2e Pinksterdag in het teken van enerzijds de belangrijke laatste competitie wedstrijd van Veritas 1. Directe handhaving in de eerste klasse stond op het spel. Er moest dan wel gewonnen worden van Venlosche Boys. Helaas is dat niet gelukt wat betekent dat Veritas handhaving via de nacompetitie alsnog kan veilig stellen. Dit wordt een zware klus maar niet onmogelijk. Zondag 13 juni a.s. staat de eerste wedstrijd in Neeritter op de agenda.

Maar belangrijk was echter ook de huldiging van de jubilarissen. Na twee corona jaren konden we als vereniging de jubilarissen gelukkig weer persoonlijk in het zonnetje zetten. 25 jaar, 40 jaar en zelfs 75 jaar lid werd gevierd.

Alle jubilarissen zijn rond de klok van 13.30 uur ontvangen in de kantine.  Met lekker gebak en een kop koffie werden al snel de herinneringen en mooie en soms sterke verhalen verteld. Een mooie aftrap van een gezellige middag.

Na de wedstrijd zijn alle jubilarissen door Thijs Aben toegesproken en oude herinneringen gedeeld. Elke jubilaris ontving een mooie attentie en lekkere fles wijn. Daarna startte een gezellige middag waarbij onze huis DJ Johan met weer zijn perfectie muziek keuzes de sfeer er snel in had. Dit ondanks het verlies van ons eerste team.

#veritasneeritter #jubilarissen

Nogmaals het overzicht van al onze jubilarissen:

25 jaar:
Maarten van de Heuvel, Jos Ressen, John Wilbers, Pascal Ressen, Peter Peeters, Sem Cuypers, Ronald Dieters, Robert Peeters en Ron Maessen

40 jaar:
Patrick Rietjes, Eric Seerden, Rick Konings, John van de Biesbos, Ronald Kruytzer, Harold Schroyen en Erwin Stratemans

50 jaar:
Chris Vries, Johan Segers en Ge Linsen

60 jaar:
Arno Hansen en Theo Hansen

75 jaar:
Theo Segers

Ook werd er een speciaal dankwoord gegeven aan:
Patrick Aben, Tjeu Hansen, Marco Leeters, Jan Dierx, Marcel Jansen en Patrick Rietjes.