HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag Groene Ster VR1 – Veritas VR1

Dinsdag 31 mei 2022: de avond van de allerlaatste competitie wedstrijd voor Vr1 onder leiding van trainer Marco Leeters. Helaas verliep de voorbereiding van deze laatste competitiewedstrijd geheel anders dan normaal (lees 2 zieken, lange reistijd, korte warming up). 

De wedstrijd begint goed, Vera wint de tos, die hebben we tenminste al in the pocket! 

De eerste minuten van de wedstrijd gaan op en neer. Na 10 minuten volgt er een aanval van Groene Ster welke keurig door Yvo wordt gevangen. In 24ste minuut volgt er een diepe bal van de tegenstander, Yvo staat ver voor haar doel en Groene Ster weet hem netjes naast Yvo te plaatsen, 1-0.  Ellis krijgt de bal lekker terug gespeeld en weet hem met links op het doel te knallen… Helaas, de keeper weet hem nog net te raken en naast ‘t doel te tikken.

Het blijft 1-0 en hier gaan we de rust mee in. 

Na een opbouwende speech in het kleedlokaal gaan we het veld op met de hoop om hier minimaal 1 punt uit te gaan slepen. De eerste 10 minuten spelen we vooral op onze helft, er is wat gerommel voor de goal waar een schot uit volgt.. mooie redding van Vera. (Er heeft een keeperswissel in de rust plaatsgevonden). 

Er volgt een uitbraak van Yvo, maar helaas schampt deze de buitenkant van de paal… jammer! Na 20 minuten valt de 2-0, succesvol samenspel van de tegenstander in de 16m. Een aantal minuten later volgt er een vrije trap voor Groene Ster, deze valt ook mooi in het netje, 3-0.

Volgens Marco was Vera even op haar telefoon aan t kijken toen de 4-0 viel. Ach, kan gebeuren. De wedstrijd eindigt dan ook in deze stand. 

Na het laatste fluitsignaal wordt er met z’n allen nog een laatste keer geproost op onze trainer, die het maar liefst 13 jaar met ons heeft uitgehouden! Chapeau! 

(Speciaal woord van dank aan Maud Vries)