HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag VERITAS 2 – EVV 2 5-0 (29-05-2022)

Na de ongelukkige nederlaag van vorige week tegen VV Schaesberg 2 , was Veritas 2 erop gebrand om tegen EVV 2 een goed resultaat neer te zetten. Dit resulteerde in de 6e minuut al in een 1-0 voorsprong. Een voorzet op maat van Jurn Schroyen werd door Jord Reyven prima ingekopt. EVV probeerde daarna wel om op gelijke hoogte te komen, maar de verdediging van Veritas stond als een huis. De grootste kans was zelfs voor Veritas. Daan Coolen kwam, na een steekpass uit het middenveld, vrij voor de doelman van EVV. Zijn schot ging echter net naast. In de 36e minuut was het echter wel raak. Noud Snijkers kapte een verdediger uit en schoof de bal beheerst binnen. 2-0. Op slag van rust werd het zelfs 3-0. Syb Peeters zette goed door en liet de doelman van EVV kansloos.

Veritas 2 – EVV 2

Meteen na de rust werd de wedstrijd definitief beslist in het voordeel van Veritas. Het was weer Syb Peeters die, na een pass van invaller Stefan Ressen, de doelman van EVV, via een schijnbeweging, omspeelde en 4-0 liet aantekenen. Halverwege de tweede helft werd het zowaar 5-0. Na een goede aanval over rechts, was het Noud Snijkers, die een prima voorzet gaf op de geheel vrijstaande Denny Hansen. Voor Denny was het een koud kunstje om de bal tegen de touwen te schieten. EVV geloofde het daarna wel en Veritas kon de wedstrijd rustig uitspelen. In de laatste minuut kreeg EVV 2 nog een kans op een doelpunt. Een vrije trap werd tegen de binnenkant van de paal geschoten, maar het leverde geen doelpunt op. Even later floot de prima leidende scheidsrechter Pijpenseel uit Eindhoven voor de laatste maal. Veritas 2 had op een goede manier en na een prima wedstrijd, revanche genomen voor de nederlaag in de uitwedstrijd tegen EVV 2. Door deze overwinning eindigt het op de 5e plaats in de competitie. Een plek waarop niemand voor de competitie rekening mee had gehouden. Een prima prestatie. Proficiat.