HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag 24 mei 2022 | Veritas VR 1 – Langeberg VR 22

De laatste thuiswedstrijd voor de vrouwen van Veritas van dit seizoen, maar ook meteen de laatste thuiswedstrijd 11:11 onder leiding van trainer Marco.

Het wedstrijdritme zat er helaas een beetje uit, maar dat mocht de pret niet drukken. De wedstrijd wordt speciaal afgetrapt door onze bikkel Andrea.

In de beginfase van de wedstrijd zijn de dames veel op de helft van Langeberg te vinden, maar een treffer blijft uit. Langeberg weet ook uit te breken en voor onze laatste man Steffi zit er niets anders op dan een sliding. De spits van Langeberg wordt geraakt, het publiek roept donkerrood en voor scheids Rhodney zit er niets anders op dan Steffi met een gele kaart uit het veld te sturen. Langeberg benut de vrije trap en met 0-1 achterstand en 10 dames gaat de wedstrijd verder.
Na 10 minuten mag onze laatste man, inmiddels beter bekend als “de Zaag”, weer terugkeren in het veld. Over en weer vielen nog wat kansjes, maar met 0-1 gaan de dames de rust in.

Na rust begint Langeberg fel aan de wedstrijd en wordt snel de 0-2 gemaakt. Het lukt de dames van Veritas niet meer om op het niveau van de eerste helft te komen, en zodoende weet Langeberg nog 2x te scoren. Helaas, eindstand 0-4.

De teleurstelling wordt er in de douche afgespoeld en de dames genieten nog in de kantine van een drankje & taart van de trainer!