HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag VV Schaesberg 2 – VERITAS 2 | 2-1 (22-05-2022)

Nadat Veritas 2 vorige week het 1e-klasserschap definitief veilig had gesteld, trad het in de uitwedstrijd tegen VV Schaesberg 2 aan met diverse spelers in de basis, die in de afgelopen wedstrijden weinig speelminuten hadden gemaakt. In de eerste helft resulteerde dit in weinig echte kansen voor Veritas en ook VV Schaesberg 2 kon niet veel afdwingen. Toch ging VV Schaesberg met een 2-0 voorsprong de rust in. Het profiteerde 2x optimaal van foutjes in de Veritas-verdediging.

Veritas probeerde in de tweede helft alles om toch nog tot een goed resultaat te komen. VV Schaesberg kwam er eigenlijk niet meer aan te pas en al snel viel de aansluitingstreffer. Syb Peeters was de doelpuntenmaker. Veritas wilde meer en na een mooie aanval over links, kwam Noud Snijkers een teenlengte tekort om een voorzet van Stijn Korsten af te ronden. Twintig minuten voor tijd kreeg het een uitgelezen mogelijkheid om de stand toch nog gelijk te trekken. Koen Vries mocht aanleggen voor een strafschop, maar jammer genoeg kon de doelman van VV Schaesberg 2 zijn schot keren.

Veritas 2 bleef echter niet bij de pakken neerzitten en perste er nog een slotoffensief uit. Helaas viel de verdiende gelijkmaker niet en toog het met een ongelukkige nederlaag huiswaarts.