HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

VERITAS BIJ FEYENOORD-FC TWENTE

Zondag 15 mei was het zover. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen 21-22 voor Feyenoord en tevens de uitzwaaiwedstrijd voor de finale op 25 mei tegen Rome, maar ook .. waarschijnlijk de laatste thuiswedstrijd voor Bryan Linssen voor Feyenoord. Hij zal wellicht aan een mooi buitenlands avontuur gaan beginnen binnenkort.

Bryan is onze ambassadeur van VERITAS 11, waarmee we extra inkomsten voor onze jeugd proberen te realiseren. Hij stelt jaarlijks een aantal kaarten ter beschikking om de sponsoren in de gelegenheid te stellen een wedstrijd te bezoeken. Afgelopen zondag was het weer zover en het was, ondanks het kleine verlies van Feyenoord, een mooie dag.

We zijn samen met een aantal sponsoren de dag gestart met een lekker ontbijt bij Veritas. Met dank aan Steyn Dullens die een fantastisch ontbijt verzorgd heeft. Rond de klok van 11uur zijn we vetrokken naar de Kuip. Na een kort bezoek aan de fanshop waren we welkom in de Business Lounge waar een drankje klaar stond.

Ruim voor de wedstrijd hebben we onze plaatsen in een uitverkocht huis opgezocht. De sfeer was geweldig, het resultaat helaas iets minder ondanks een goede tweede helft en super invalbeurt van Bryan. Er gebeurde direct iets en een doelpunt viel dan ook snel. Helaas was het niet genoeg.

Het afscheid van de supporters was mooi, het feestje in de Business Lounge dat volgde was gezellig met een hapje en drankje. Natuurlijk nam Bryan nog uitgebreid de tijd om met ons te praten en had hij een mooie verassing voor Senna, de dochter van onze trainer Andre Koolhof. Een origineel wedstrijdshirt. Top! dat hij nog aan haar harte wens gedacht heeft.

Bryan, namens Veritas wederom super bedankt voor deze mooie geste voor jouw cluppie en we gaan je zeker volgen .. en bezoeken bij je volgende avontuur!