HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag VERITAS 2 – Caesar 2

Veritas 2 heeft tegen Caesar 2 een zwaarbevochten, maar verdiende overwinning geboekt. Al in de 3e minuut kwam het op een 1-0 voorsprong. Daan Coolen scoorde, na een slimme steekpass van Syb Peeters. Enkele minuten later was het echter al weer gelijk. Een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, werd, onhoudbaar voor invaller-doelman Jordi Meisen, ingeschoten. Daarna had Veritas weliswaar een licht veldoverwicht, maar het moest beducht zijn voor de fysiek sterke aanvallers van Caesar. Over en weer vielen wat kleine kansjes te noteren, maar tot aan de rust kwam er geen verandering meer in de stand.

Veritas 2 schoot na de rust uit de startblokken en binnen 10 minuten had het een 3-1 voorsprong. Eerst scoorde Peter Hansen, na een prima aanval over links. Daarna schoot Koen Vries een penalty, na een overtreding op Syb Peeters, onberispelijk in. Caesar 2 probeerde daarna om terug te komen in de wedstrijd, maar Veritas 2 gaf weinig weg. Toch werd het een kwartier voor tijd nog spannend. Na een makkelijk gegeven strafschop, door de overigens prima leidende scheidsrechter Cruz, kwam Caesar 2 terug tot 3-2. In deze stand kwam echter geen verandering meer. Door deze overwinning is het zeker, dat Veritas 2 ook komend seizoen weer in de 1e klasse acteert.
Dit is een felicitatie waard aan, de afscheid nemende, trainer Jan Dierx en zijn mannen.