HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag Veritas – Wilhelmina’08 | 14 mei 2022

De start is voor Veritas al na een 20-tal seconden wordt een voorzet van Veritas door een Wilhelmina verdediger in eigen doel gekopt 1-0.

Hierna heeft Veritas het betere va het spel, na een kwartier wordt Wilhelmina beter. Zij combineren beter en gemakkelijker, Veritas speelt zonder overtuiging kleine kansjes komen er wel maar geen echte pogingen treffen doel. Wilhelmina speelt beter maar ook zij komen niet tot echte grote kansen. Op het eerste kwart van de wedstrijd gaat een schot van Wilhelmina rakelings over. Wilhelmina wordt sterker een kopbal gaat net over. Veritas kan hier weinig tegenover zetten.

In de 31e minuut wordt een schot van rechts fataal en dit schot zeilt in de verre hoek achter Tom in het doel 1-1.

Na de rust eenzelfde beeld Wilhelmina combineert gemakkelijker dan Veritas. Veritas speelt zonder veel overtuiging, de kansen worden niet benut ook Wilhelmina kan de kansen niet benutten. De beide keepers houden hun doel schoon met goed keeperswerk. Veritas gaat meer risico nemen om toch de winst te nemen, daardoor krijgt Wilhelmina meer ruimte en deze ruimte wordt in de 90e minuut benut met een doelpunt van Niels Roijakkers 1-2.

Een pijnlijk verlies van Veritas, a.s. zondag komt kampioen Venray op bezoek.