HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag Veritas – SSS’18

Veritas begint sterk aan de wedstrijd en laat merken dat er vandaag niets te halen is voor de gasten. Er wordt goed en snel gecombineerd, dit resulteert in mogelijkheden maar niemand haalt de trekker over. De ballen worden of te zacht of onjuist geplaatst, zodoende blijft de stand 0 – 0.

Dat Veritas in het eerste half uur heer en meester was, moge duidelijk zijn uit het feit dat SSS’18 voor het eerst een schot op het Veritas doel produceert na 18 minuten, en dit schot gaat dan ook nog ver over het doel. Na een half uur verspeelt Veritas de bal en kan SSS’18 aanleggen voor een doelpoging, maar deze poging wordt onschadelijk gemaakt door Tom. Het spel golft wat op en neer, en SSS’18 deelt enkele speldenprikjes uit daar blijft het dan ook bij. Een schitterende volley van Juul wordt nog uit het doel geranseld door de keeper van SSS’18.

Op slag van rust krijgt SSS’18 nog een enorme kans Tom kan een hoge bal niet controleren en het is maar goed dat de aanvaller van SSS’18 niet goed richt en de bal naast het Veritas doel werkt.

Ook in de tweede helft blijft Veritas een overwicht houden, men speelt nu de bal meer over de grond. Voor de rust speelde men te vaak de bal hoog voor het doel, dit was koren op de molen voor de boomlange verdedigers van SSS”18.

Naar gelang de wedstrijd vordert wordt het spel van Veritas slordiger en hierdoor kan SSS’18 weer meer richting het Veritas doel komen, keeper Tom houdt zijn doel schoon met goede ingrepen. Veritas speelt nu beter en dit resulteert in veel mogelijkheden, maar de bal gaat niet in het doel waardoor het nog alle kanten op kan.

In de 62e minuut komt er vanaf de linkerkant een verre voorzet van Sjoerd Zuthof, deze wordt opgepakt en gecontroleerd door Juul Kuijpers. Hij is het die de ban breekt, en met een strak hard schot in de verre hoek de 1 – 0 scoort.

SSS’18 probeert nog met alle macht de gelijkmaker te forceren, maar de defensie met Tom in het doel houdt men stand. Er komen nog diverse mogelijkheden op de 2 – 0,

Als de goed leidende scheidsrechter van Daal uit Heeswijk fluit voor het einde van de wedstrijd, is het eerste deel van een drukke week geslaagd.

Donderdag 12 mei is de volgende wedstrijd uit tegen Heeze, en zaterdag Thuis tegen Wilhelmina’08.