HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag RKSV Heeze – Veritas

Veritas start overtuigend op deze donderdagavond in Heeze, met verzorgd aanvalsspel probeert men de verdediging van Heeze te passeren. Veritas moet wel op zijn hoede zijn want met enkele snelle spelers in de voorhoede, is het oppassen geblazen dat men niet uit gecounterd wordt.

In de 16e minuut ontstaat een grote kans voor Veritas, Joost en Joshua ontfutselen een verdediger en de keeper de bal. Joshua komt oog in oog met een verdediger maar hij plaatst de bal in de voeten van de speler van Heeze.

Hierna krijgt Joost nog een mogelijkheid om te scoren, maar de keeper brengt redding.

Ook Tom moet enkele keren redding brengen op inzetten van Heeze die met lange ballen hun snelle voorhoedespelers lanceren. In de 33e minuut is het dan toch raak een schitterend schot van Tom Derkx valt achter Tom in de verre hoek in het Veritas doel 1 – 0.

Veritas probeert het nog maar meer dan wat kleine doelpogingen komt men niet voor de rust.

Het spel is er in de tweede helft niet beter op geworden, het niveau van de eerste 30 minuten wordt bij lange na niet meer gehaald. Een mooie omhaal van Bowen, die op de lat uiteen spat is nog het vermelden waard. Het is dat Tom met verve zijn doel schoonhoudt, aan de andere kant komt de pas ingevallen Rob oog in oog met de Heeze doelman, maar ook deze keeper houdt het doel schoon.

En zodoende gaat Veritas na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Hendrix, met lege handen terug naar Neeritter.