HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Bekkerveld 2 – VERITAS 2 3-0 (08-05-2022)

Veritas 2 is er niet in geslaagd om bij het bovenin meedraaiend Bekkerveld 2 een goed resultaat te behalen. Met een 3-0 nederlaag keerde men huiswaarts. Daar zag het in de eerste helft niet naar uit. Bekkerveld had weliswaar optisch een veldoverwicht, maar de beste kansen waren voor Veritas. Zo redde de doelman van Bekkerveld bekwaam op een schuiver van Daan Coolen en treuzelde Noud Snijkers, vlak voor rust, te lang met afwerken. Bekkerveld 2 had in de eerste weinig echt grote mogelijkheden om een doelpunt te maken.

Ruststand derhalve 0-0. In de tweede helft zette Bekkerveld 2 meer druk, zonder dat dat echt grote kansen opleverde. Toch viel in de 62e minuut de 1-0. Na een corner kon de bal door de verdediging van Veritas 2 niet weggewerkt worden en een speler van Bekkerveld 2 kon van dichtbij intikken. Een kwartiertje later werd het 2-0. Een schot van de linkerspits van Bekkerveld 2 kon nog gekeerd worden door doelman Stef Bogers. De bal kwam echter voor de voeten van een andere speler van Bekkerveld, die simpel kon scoren. Veritas kreeg nog een grote kans op een doelpunt. Een goede voorzet van rechts werd door Stijn Korsten van dichtbij, helaas echter over, in plaats van in het doel geschoten. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte Bekkerveld vanuit een counter zowaar de 3-0. Dit was tevens de eindstand. Al met al een verdiende, maar geflatteerde, nederlaag.