HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

WEDSTRIJDVERSLAG VERITAS 2 – DVO 2

Afgelopen zondag heeft Veritas 2 met 2-2 gelijk gespeeld in de thuiswedstrijd tegen DVO 2.
Veritas 2 begon goed aan de wedstrijd en zette DVO 2 meteen onder druk. Dit resulteerde halverwege de eerste helft in de eerste treffer. Koen Vries liet, vanuit een corner, van dichtbij de 1-0 aantekenen. DVO 2 probeerde wel om iets terug te doen, maar de verdediging van Veritas 2 gaf geen krimp. Veritas 2 had voor de rust zelfs nog enkele mogelijkheden om de voorsprong uit te bouwen. Dit lukte echter niet.
Ook na rust was Veritas 2 de bovenliggende partij en in de 60e minuut was het Daan Coolen, die op fraaie wijze de 2-0 op het scorebord zette.
Veritas 2 dacht dat de buit binnen was en het spel werd slordiger.
Uit het niets was DVO 2 even later terug in de wedstrijd. Uit een corner lette de verdediging van Veritas 2 niet goed op en een speler van DVO 2 kon ongehinderd de aansluitingstreffer maken. Veritas 2 was de draad even kwijt en enkele minuten later was het zowaar 2-2. DVO 2 profiteerde van een misverstand in de Veritas-verdediging.
Veritas 2 zette daarna nog aan om alsnog de overwinning binnen te slepen, maar het kreeg geen echte grote mogelijkheden meer om nog een doelpunt te maken. De eindstand werd dus, enigszins teleurstellend, 2-2.