HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Wedstrijdverslag RKVB VR1 – Veritas VR1

Zondag 1 Mei 2022 | RKVB  VR1 – Veritas VR1

Nog voordat de dames van Veritas met de warming-up begonnen werd de kersverse moeder Yvonne ( Yvo ) Heijmans in het zonnetje gezet door het team : Een mooi tenue voor dochter Lize.

Er werd ook nog gevoetbald zonder cadeautjes uit te delen. Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Veel inzet van beide kanten, waar RKVB erg slordig was in de afronding. Veritas stelde hier enkele spelden prikjes tegenover. Uiteindelijk ging RKVB wel de rust in met een 1 – 0 voorsprong. In de rust werden enkele omzettingen gedaan door de technische staf onder leiding van grensrechter Wouter en de trainers Karel en Lee.

De tweede helft een beter Veritas dat resulteerde in enkele schiet mogelijkheden voor Rinske, Dawn en Tara. RKVB kwam ook enkele keren dicht bij het doel van Veritas, maar keepster Yvo stond haar vrouwtje.

Door mooi combinatie voetbal door de as van het veld via Sanne, Rinske en Sanne scoorde laatst genoemde de 1-1. Het einde van de wedstrijd kwam in zicht en Veritas probeerde het punt veilig te stellen.De wedstrijd duurde uiteindelijk twee minuten te lang. Na een aanval van RKVB over rechts kwam de bal voor het Veritas doel,en werd er onhoudbaar ingekopt door een speelster van RKVB 2-1.

Jammer maar helaas; de inzet werd niet beloond.