Single Blog Title

DVO 2 – VERITAS 2

DVO 2 – VERITAS 2

Voor de tweede competitiewedstrijd ging Veritas 2 op bezoek bij DVO 2.
Vanaf de aftrap nam Veritas het heft in handen. Men probeerde geduldig een gaatje in de defensie van DVO te vinden. Veritas kreeg enkele mogelijkheden, maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. Zo schoot Niels Dullens in de 14e minuut net naast en zette Falco Snijkers in de 30e minuut, met een slim steekpassje, Noud Snijkers vrij voor de doelman. Voordat Noud kon afronden floot de scheidsrechter echter voor buitenspel. Van DVO had Veritas in het eerste half uur weinig te duchten.
Doelman Milan Lindelauf kreeg geen enkele bal op het doel te verwerken.
Vanaf de 35e minuut stond de wedstrijd echter op zijn kop. Eerst werd een venijnig schot van Syb Peeters door een verdediger van DVO van de lijn gehaald, waarna door een bevrijdingsschot plots een DVO-speler alleen op het doel van Veritas kon afgaan. Koen Vries probeerde nog te redden, wat er te redden viel. Hij had hiervoor echter een overtreding nodig en de scheidsrechter toonde hem daarop de rode kaart.
Bij Veritas was de organisatie daarna even zoek en DVO profiteerde hiervan, door In de laatste tien minuten voor de rust 2x te scoren. Ruststand 2-0.
Door de gebeurtenissen van de laatste 10 minuten in de eerste helft, was de tweede helft een formaliteit. Veritas probeerde met tien spelers er het beste van te maken, maar tegen elf spelers van DVO was men kansloos. DVO profiteerde van de overtalsituatie en scoorde in de tweede helft nog vier maal, waardoor de eindstand 6-0 werd. De eerste nederlaag van dit seizoen was een feit.
Na afloop was iedereen er het over eens, dat de rode kaart het kantelpunt was in de wedstrijd.
Het spel in het eerste halfuur moet echter voldoende vertrouwen geven voor de wedstrijd van komende week, weer uit, tegen Heer 2. Hopelijk kan dan weer een goed resultaat behaald worden.
Alvast veel succes gewenst.

Wedstrijdverslag: Hans v.d. H. ( met dank aan Cas K. voor de foto’s)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com