HET LAATSTE NIEUWS

V.V. Veritas Neeritter

Veritas – Haelen

Veritas gaat voortvarend van start in de eerste bekerwedstrijd tegen Haelen, al in de eerste minuut opent Rob Verkoelen de score 1 – 0. Een minuut later wordt een lob van Joost Hendrikx voor het doel weggehaald, er wordt slordig gespeeld veel balverlies en de nodige fouten leiden de gelijkmaker in de 6e minuut in Raf van Helden mag de 1 – 1 scoren.

Hierna lijkt Veritas een beetje van slag Haelen probeert er uit te komen maar meer dan een paar speldenprikken komt men niet. In de 11e minuut probeert Rob Verkoelen het met een lob van dertig meter maar deze bal gaat net naast het doel. Veritas speelt in deze fase krampachtig en onzorgvuldig, desondanks weet  men in de 22e minuut de 2 – 1 te scoren Joost Hendrikx legt deze mooi in het netje. Amper twee minuten later wordt een 1 tweetje van Sjoerd Zuthof en Rob Verkoelen doeltreffend afgerond door laatstgenoemde 3 – 1. Wie dacht dat het nu afgelopen was met Haelen kwam bedrogen uit, de Veritas defensie ging wel erg opzichtig in de fout in de 36e minuut Rolf Geraets kan ongehinderd met een lage schuiver doelman Luuk Peeters verschalken de stand wordt teruggebracht naar 3 – 2.

Dit is tevens de ruststand

Na de thee gebeurd er lange tijd niet zo heel veel meer over en weer veel foute passes. In de 62e minuut veerde iedereen weer op een inzet wordt gekeerd door de doelman van Haelen, Joost weet hier wel raad mee als de bal voor zijn voeten beland beheerst schuift hij de bal in het lege doel 4 – 2. Veritas overheerst en controleert de wedstrijd nu Haelen probeert nog krampachtig iets te forceren, maar dat komt meestal niet verder dan de zestien. In de 70e minuut rond Siebe een fraaie combinatie met Joost doeltreffend af 5 – 2.

Nu gaat het verval snel twee minuten later wordt de Haelen verdediging mooi uitgespeelt en Joshua Geurts scoort knap de 6 – 2. Het wordt nog erger voor Haelen want in de 76e minuut is dezelfde Joshua er al de kippen bij om een afgeslagen bal tegen de touwen te werken 7 – 2. Maar de koek was nog niet helemaal op als Dennis Boonen aan een lange rush over het hele veld begint en deze stopt met een overtreding op hem in de zestien, strafschop dus en dit is een eitje voor Sjoerd Linssen beheerst legt hij aan en scoort 8 – 2. Nu is de koek echt helemaal op en na 90 minuten fluit scheidsrechter Hajo de wedstrijd ten einde.

Leave a Reply