Single Blog Title

Veritas – Chevremont

Veritas – Chevremont

 

Het omgezaagde doel vanmorgen ten spijt is de wedstrijd tegen koploper Chevremont toch doorgegaan.

 

Veritas begint sterk aan de wedstrijd ondanks de harde wind en het moeilijk bespeelbare veld, wordt er toch nog een behoorlijke partij op de mat gelegt.

 

Al in de 2e minuut gaat een schot van Folkert over het doel, Veritas blijft verder de boventoon voeren. Diverse keren gaan schoten of kopballen net naast of over het doel, de andere keren zorgt de keeper voor redding.

Eerst na een 25 minuten komt Chevremont in de buurt van het Veritas doel, een moeilijke bal vanuit de achterlijn scheert de lat rakelings en wordt door een verdediger weggewerkt. Enkele minuten later moet Luuk reddend optreden op een inzet van dichtbij, aan de andere kant moet de Chevremont keeper na een verre inworp reddend optreden op een inzet van een eigen speler.

In de 38e minuut wordt Joshua gelanceerd hij speelt zich knap vrij maar oog in oog met de doelman schiet hij de bal naast het doel. In de 45e minuut wordt na een vrije schop de bal eerst door Sjoerd ingeschoten deze inzet wordt geblokt en komt via, via bij Volkert terecht en hij scoort de verdiende 1 – 0. Een minuut later in de blessuretijd speelt Joshua zich knap vrij en hij omspeelt ook de keeper maar tot afgrijzen van iedereen bij Veritas gaat de bal via de paal naast.

 

Na de rust een heel ander spelbeeld Veritas wordt teruggedrongen Chevremont heeft het betere van het spel maar tot echt grote kansen komen zij niet. Luuk moet enkele keren reddend optreden maar tot groot gevaar komt het niet. Zo blijft de wedstrijd voortkabbelen bijna in slaap gesust wordt men ruw wakker geschud. Na een onnodige hoekschop wordt de bal niet adequaat weggewerkt en mag Rodney Klinkenberg de bal tegen de touwen werken 1 – 1.

Hierna gebeurt er niet veel meer en moet Veritas de schade niet nog verder laten oplopen. N a enkele minuten blessuretijd fluit scheidsrechter Theelen, geassisteerd door Dhrn. Geurts en van de Sande de wedstrijd ten einde

 

Voor iedereen die hem viert eine gooje vastelaovendj.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com