Single Blog Title

Veritas _ SV Deurne

Veritas – SV Deurne

 

Onder leiding van scheidsrechter de Kleine uit Mierlo werd er stipt om 14:30 begonnen aan de wedstrijd tegen SV Deurne.

Veritas komt slecht uit de startblokken Deurne is fel en fysiek sterker dit resulteert in enkele hoekschoppen. In de 8e minuut wordt zo een hoekschop niet goed verwerkt en Deurne krijgt een tweede kans om de bal in de doelmond te brengen, Job Steeghs staat op de juiste plek en hij schuift ongehinderd de bal in het Veritas doel

0 – 1.

Veritas komt terug na enkele minuten krijgt ook Veritas een corner en deze wordt subliem in het doel van Deurne gekopt door Sjoerd Linssen in de 12e minuut de stand is weer in evenwicht 1 – 1.

Lang blijft deze stand niet op het scorebord staan want in de 14e minuut mag SV Deurne een vrije trap nemen vanaf de linkerflank, Yuri Veeneman staat helemaal vrij en kopt de bal tegen de touwen 1 – 2 weer kijkt Veritas tegen een achterstand aan.

Veritas komt bijna niet aan voetballen toe mede doordat Deurne zeer kort op de man verdedigt en men fysiek veelal te kort komt.

Er komen wel kansjes maar dat zijn niet meer dan spelden prikjes, 35e minuut heeft Folkert nog een grote mogelijkheid maar de jeugdige keeper van Deurne keert deze inzet bekwaam.

Na de rust komt Veritas strijdvaardiger uit het kleedlokaal men wil in ieder geval de wedstrijd doen kantelen in haar voordeel. De strijd vindt vooral op het middenveld plaats, veel balverlies komt het spelbeeld niet ten goede. Kleinere kansen over en weer maar er wordt niet gescoord, in de 68e minuut krijgt Koen de tot dan toe grootste kans van Veritas. Een goede voorzet van Bjorn wordt door hem net naast het doel gewerkt. De onnauwkeurigheid slaat aan beide zijden toe naarmate het einde dichterbij komt. Veritas wisselt en probeert door middel van een slotoffensief nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Sjoerd Linssen wordt naar voren gedirigeerd en in de 86e minuut heeft dit succes een goede voorzet van Sjoerd Zuthof beland bij Koen Stoop op het hoofd en de gelijkmaker is een feit 2 – 2.

Een zware wedstrijd tegen een moeilijk te bespelen tegenstander is in een gelijkspel geëindigd het punt mag gekoesterd worden want lange tijd zag het er niet naar uit dat Veritas een puntje thuis zou houden.

Aankomende zondag 8 december speelt Veritas de uitwedstrijd tegen RKSV Heeze, let op deze wedstrijd start om 14:00 uur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com