Single Blog Title

VERITAS 2 – SC Susteren 2

Op de voorlaatste speeldag voor de winterstop trad Veritas 2 thuis aan tegen SC Susteren 2. Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Peijmen uit Stramproy ontspon zich een wedstrijd, die zich in de eerste helft vooral op het middenveld afspeelde. De kansen aan beide zijden waren zeer schaars en de beide doelmannen hoefden dan ook weinig in actie te komen. Veritas speelde te statisch en te slordig. Susteren had weliswaar meer balbezit, maar kon ook geen potten breken. Ruststand derhalve 0-0.
In de tweede helft viel er meer te beleven voor beide doelen.
De eerste grote kans was voor Veritas. Door een pass vanuit het middenveld stond Noud Snijkers in de 52e minuut plots oog in oog met de doelman van Susteren. Helaas voor Veritas schoot Noud de bal tegen het hoofd van de keeper, waarna de bal naast ging.
In de 60e minuut slalomde de centrale middenvelder van Susteren door de verdediging van Veritas en in een 1 tegen 1 situatie met doelman Tom v.d. Heuvel, liet hij deze laatste kansloos. 0-1 dus.
Veritas kon in de achtervolging, maar echte grote kansen leverde dit vooralsnog niet op. Toch werd het in de 80e minuut 1-1. Via een aanval over rechts kwam de bal bij Niels Dullens terecht, die van dichtbij de gelijkmaker liet aantekenen.
In de laatste tien minuten ging Veritas op zoek naar de winnende treffer, maar het moest beducht zijn voor de counters van Susteren. Syb Peeters had vlak voor tijd de winnende treffer op zijn voet, maar ook hier bracht de doelman van Susteren redding.
Zo bleef het dus 1-1. Over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag, waarbij Veritas zich wellicht iets tekort gedaan voelde, doordat het in deze wedstrijd de grootste kansen kreeg.
Op naar komende zondag, als de laatste wedstrijd van 2019 op de agenda staat. Weer thuis, dan tegen VV Schaesberg 2. Aanvang 11:30 uur. Kom de mannen van “ut twiëdje” weer aanmoedigen.

Verslag: Hans v.d. H.

Man of the match: Ries Geusen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com