Single Blog Title

VERITAS 2 – GSV’28 2

Op zondag 17 November stond de wedstrijd Veritas 2 – GSV’28 op het programma. Om 11:30 klonk het fluitsignaal van scheidsrechter Mazzei uit Genk (B). In het begin van de wedstrijd was het aftasten van beide kanten en golfde het spel op en neer. Het was een foutieve terugspeelbal aan de kant van Veritas, die de plotselinge 0-1 inleidde van GSV’28 2. Na deze treffer bleef het spelbeeld hetzelfde en creëerden beide teams geen kansen. Toch lukte het GSV’28 om de 0-2 te maken. In de 45e minuut was het een diepe bal door het midden, die ineens door een speler van GSV’28 op de pantoffel werd genomen. Een zondagsschot, dat precies goed viel en dat zorgde voor een perfecte uitgangspositie voor GSV’28 vlak voor de rust.

In de tweede helft begon GSV’28 fantastisch en werd het zwakke spel van Veritas meteen afgestraft. In 48e minuut werd een aanval via de rechterkant goed afgerond door GSV’28, 0-3! Na dit doelpunt heerste het gevoel dat de wedstrijd gespeeld was en kon Veritas geen vuist meer maken. GSV’28 had veel  vertrouwen en ging op zoek naar een grotere voorsprong. Deze kwam er ook in de 69e minuut. Een ingooi aan de kant van Veritas werd niet goed verwerkt, waardoor GSV’28 in het omschakelmoment dodelijk was. Een splijtende steekpass zorgde ervoor dat een aanvaller van GSV’28 1 op 1 met doelman Tom v.d. Heuvel kwam. De aanvaller bleef koelbloedig en zorgde voor 0-4!
In de 73e minuut werd het ook nog 0-5! Een aanval aan de linkerkant van het veld werd, met een prachtige lob via de binnenkant van de paal, afgerond.
Veritas was deze middag kansloos, maar kreeg in de 77e minuut toch nog een kans via Syb Peeters. Jammer genoeg kopte Syb via de grond op de lat en werd dit geen doelpunt.

Na 90 minuten klonk het eindsignaal en was de conclusie van deze wedstrijd duidelijk. Een dik verdiende overwinning voor GSV’28 2 en een slechte wedstrijd van de kant van Veritas 2. Snel vergeten en met een goeie trainingsweek toewerken naar komende zondag. Dan staat de uitwedstrijd tegen SV Budel 2 op het programma. Kom onze mannen weer steunen! Aanvang 12:00.

Verslag: Rhodney W. ( met dank aan Toon v.d. B. voor de foto’s)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com