Single Blog Title

Eindse Boys VR2 – Veritas VR1

We beginnen op een ijzige zondag ochtend tegen Eindse Boys. Het veld is nog grotendeels bevroren maar het zonnetje maakt hier al snel een komaf mee.

Veritas begint niet heel sterk, maar na een tijdje komt er al een schot van Yvo, maar helaas had de keeper hem nog net kunnen pakken. Veritas is erg rommelig bezig. Helaas komt hierdoor Eindse boys met 1-0 op een voorsprong.

Veritas probeert het spel weer op te pakken.  Yvo kan vanaf 20 meter schieten en de bal rolt rustig links in de goal. 1-1

Keeper van de tegenstander schiet de bal niet fatsoenlijk uit waardoor Ellis hem in de voeten kreeg, kaatste op Dre en Dre hem over de keeper heen schoot en de 1-2 maakt. Het spel van Veritas lijkt wat beter te gaan. Er komen wat meer kansen. Na een schot op ons doel speelt Irmy de bal, Yvo versnelt met de bal langs de lijn en speelt Andrea in die vrij voor de goal staat. Ze neemt aan en plaatst de bal mooi naast de keepster in het doel. 1-3.

Rust

De rust is voorbij en het begint een beetje stroefjes. Maar na 10 minuten maakt Ellis de 1-4. Veritas heeft de overhand! Eindse-boys is het spel kwijt maar voor veritas lukken de goalen niet.
.. Maar helaas gaat eindse-boys richting goal en plaatsen hem boven in het doel. 2-4

Daarna spelen we alleen maar op de helft van de tegenstander. Er volgt een goed samenspel. Maud krijgt een kans en kan de 2-5 maken. Daarna volgen nog wat kansen die er niet in gaan. Als laatste actie gaat Maud nog voorbij de man en schiet hem onder de lat in de gaol!! 2-6

Op naar volgende week: Rkavc

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com