Single Blog Title

DVO 2 – VERITAS 2

Op zondag 13 oktober reisden de mannen af naar Sittard voor de wedstrijd DVO 2 – Veritas 2.
In het eerste half uur van de eerste helft gebeurde er weinig. Beide teams waren zeer slordig en konden geen aanval opzetten. Na deze tamme en slordige openingsfase brandde de strijd los en was Veritas na een halfuur spelen voor het eerst serieus dreigend. Uit een goeie corner van Yves Haelewijn was het Falco Snijkers met een kopbal, die jammer genoeg in de handen van de keeper eindigde. Één minuut later was het Veritas dat goed druk zette op het spel van DVO en hierdoor via Yves de bal veroverde. Hij zorgde met een slimme pass dat de bal terecht kwam bij Jaro Kuppens, die op zijn beurt met een prachtige pass Niels Dullens zocht. Niels zorgde met een prachtige snoekduik dat de bal in het netje belandde, 0-1!
Nog geen minuut later was het weer raak voor Veritas. Weer was het Jaro, die met een afgemeten voorzet Kay Wilmsen bediende, die op zijn beurt goed voor zijn tegenstander kwam en uit de volley, met een puntertje zorgde Kay voor de 0-2!
Weer 2 minuten later was het DVO, dat door slecht uitverdedigen van Veritas de aansluitingstreffer maakte, 1-2!
De wedstrijd was helemaal open en Veritas had pech dat het de voorsprong niet opnieuw vergrootte naar 2 doelpunten. Falco haalde verwoestend uit, maar zag zijn bal uiteenspatten op de paal.

Veritas kwam niet goed uit de kleedkamer en DVO zette goed druk op het spel van Veritas. DVO zorgde met een aantal aanvallen voor gevaar, maar was niet secuur genoeg in de afronding. In de 75e minuut sloeg Veritas zeer effectief toe. Menno Hansen zorgde met een perfecte uittrap dat Kay alleen voor de keeper van DVO stond. Kay bleef heel rustig in deze situatie en rondde koelbloedig af, 1-3!
Iedereen naast de kant dacht dat deze wedstrijd wel was gespeeld, maar niets was minder waar.
In de 77e minuut kreeg DVO een terechte strafschop na onhandig verdedigen van Veritas. Deze strafschop werd onhoudbaar binnen geschoten, 2-3.

DVO geloofde er weer helemaal in en ging met veel energie en fysieke kracht op zoek naar de 3-3. Deze kwam er ook in de 86e minuut. Een afgemeten voorzet van DVO werd snoeihard binnen gekopt door de spits van DVO, 3-3!

Na deze gelijkmaker gingen beide ploegen nog op zoek naar de volle drie punten. Zo was het Noud Snijkers, die alleen opdook voor de keeper na een voorzet van Stijn Korsten. Jammer genoeg lukte het Noud niet om de bal tussen de palen te krijgen.
Na het eindsignaal waren de mannen van Veritas teleurgesteld, maar waren ze realistisch dat het na de 3-3 ook nog anders had kunnen aflopen.

De eerst volgende wedstrijd van Veritas 2 staat gepland op 27 Oktober. Dan staat de thuiswedstrijd tegen FC Hoensbroek 2 op het programma. Kom onze mannen dan steunen op de Breierein!

Verslag: Rhodney W.

Man of the match: Jaro Kuppens

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com