Single Blog Title

Caesar – Veritas

Caesar – Veritas

 

De laatste bekerwedstrijd tegen Caesar begint rustig onder een stralend zonnetje, Veritas mag de bal hebben Caesar loert op de counter. En met succes in de 4e minuut rondt Tim van de Geijn zwak verdedigen van Veritas af met een doelpunt 1 – 0.

Veritas begint vrij zwak en zonder ideeën aan de wedstrijd men heeft wel meer balbezit maar het meeste gevaar komt van Caesar zijde. In de 28e minuut is de eerst echte kans voor Veritas een feit, de bal wordt door Koen voorlangs gegeven en Joshua komt net een pas te laat om de bal binnen te lopen.

Veritas heeft wat geroken want amper een minuut later stoomt Joshua op langs de rechterkant en zoekt hij de combinatie met Bowen op de rand van de 16 en deze speelt Joshua perfect aan beheerst tikt Joshua de gelijkmaker binnen 1 – 1.

Toch blijft Veritas in verdedigend opzicht knoeien in de 35e minuut leidt slecht terugspelen de volgende kans voor Caesar in, welke onschadelijk wordt gemaakt door de doelman.

Ook Joost probeert het van Veritas zijde met een schot van buiten de 16 maar de keeper van Caesar slaat de bal naast het doel.

 

De 2e helft laat een ander beeld zien Veritas is alerter en caesar probeert wat meer initiatief te nemen, de strijd wordt feller. De eerste doelpoging van de 2e helft komt van Caesar in de 46e minuut. Enkele minuten later kopt Siebe een voorzet van Koen net naast het doel. De bal wordt nu wat sneller rondgespeelt en er komen kansen, Luuk moet in de 52e minuut nog reddend optreden op een kopbal va dichtbij. In de 69e minuut zorgt een snelle inworp van Sjoerd Zuthof ervoor dat Joost de bal kan voorzetten op Koen en deze mist niet 1 – 2.

Het spel wordt wat rommelig in de 83e minuut wordt slecht verdedigen Veritas fataal Tim van de geijn kan zijn tweede doelpunt van de dag maken en de gelijkmaker scoren 2 – 2. Verder gebeurt er weinig meer en als scheidsrechter Verhaag uit Venray de wedstrijd ten einde fluit is het beker avontuur voor beide ploegen ten einde.

 

Met dank aan W. Geurts voor de foto’s

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com