Single Blog Title

Veritas snakt naar einde competitie

Bekkerveld – Veritas

 

Bekkerveld uit de laatste wedstrijd van het eerste seizoen in de eerste klasse D. De start van het seizoen was zeer goed te noemen, na de winterstop kwam er enige sleet in de resultaten maar drie wedstrijden voor het einde mocht Veritas zich officieel veilig noemen. Men snakte naar het einde van een slopend seizoen met een vrij smalle selectie, de twee wedstrijden na het veilig spelen werden verloren er restte dus nog een mogelijkheid om het seizoen met een overwinning af te sluiten.

Bekkerveld moest winnen om rechtstreekse degradatie te ontlopen, de ploeg begon voortvarend want al in de 2e minuut kon Bekkerveld een vrije trap nemen aan de linkerkant en deze werd onhoudbaar ingekopt door Dimitri Orbons 1 – 0. Een domper voor Veritas men probeert het wel maar het was net alsof men lamgeslagen was, passes kwamen niet of nauwelijks aan en een tegenstander die veel gretiger was. Bekkerveld kreeg verschillende kansjes een keer moest Michael Petit reddend optreden bij een inzet van dichtbij. De ruststand was dan ook 1 – 0. Na de rust paste  Marcel Jansen de tweede wissel toe, de eerste was al vrij vroeg in de wedstrijd toen Joost Hendriks zich verstapte en niet meer verder kon. Enkele omzettingen had tot gevolg dat Veritas beter uit de kleedlokalen kwam dan Bekkerveld in de 50e minuut krijgt Bekkerveld de bal niet weg en Sjoerd Linssen scoort de gelijkmaker 1 – 1. Enkele minuten later heeft de andere Sjoerd de 2 – 1 op zijn slof maar zijn inzet gaat naast het doel. Het niveau zakt weer terug en Bekkerveld moet alles op alles zetten om te winnen. Veritas voetbalt krampachtig maar kan niet echt een vuist maken in de 60e minuut krijgt Demsey Dowson de bal op een presenteerblaadje aangeleverd en hij schuift de bal in het doel 2 – 1. Veritas dringt nog aan maar de krachten verdwijnen uit de benen en de stand blijft zoals hij is, Bekkerveld speelt nacompetitie.

Scheidsrechter Theelen fluit na 90 minuten de wedstrijd ten einde, Veritas kan aan de welverdiende rust beginnen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com