Single Blog Title

Veritas 3 – Linne 3

Op zondag 19 mei namen de machines van Veritas 3 het op tegen Linne 3. Voor de heren van Veritas stond er veel op het spel, de seizoensdoelstelling ‘meer punten dan wedstrijden’ kon vandaag eindelijk worden behaald. De vooruitzichten waren goed: Duncan Laurence had het Eurovisie Songfestival gewonnen, Veritas 4 had het kampioenschap zo ongeveer binnen gesleept, Linne had maar elf man en Soep Jegers moest tijdens de warming-up twee keer met de Seat naar huis scheuren omdat hij bepaalde spullen was vergeten.

De wedstrijd kon eindelijk van start gaan en Veritas had al snel het betere van het spel. Een aantal één op één situaties, afstandsschoten en tal van corners leidden echter niet tot een doelpunt voor de thuisploeg. Als je zoveel kansen mist is het natuurlijk wachten op tegendoelpunten, en die kwamen al snel. Linne wist in een kort tijdsbestek tweemaal door te breken vanaf de zijkant en zo de verdediging van Veritas te passeren. Helaas voor Linne viel een van hun spelers uit in de eerste helft waardoor zij het restant van de wedstrijd moesten uitspelen met tien man. De ploegen gingen rusten met een stand van 0-2.

Nadat we in de tweede helft waren verhuisd naar veld 2 kon de wedstrijd weer beginnen. Net als in de eerste helft was Veritas weer erg slordig in balbezit en was het aan het spel niet te zien dat we met een man meer speelde. Daar kwam snel verandering in, want er viel nog een speler van Linne uit met een blessure waardoor Linne noodgedwongen verder moest met negen man. Alsnog duurde het even voordat Veritas een strijdbaar Linne op de knieën kreeg. Maar nadat supersub Borrie de aansluitingstreffer maakte, volgde de doelpunten elkaar in rap tempo op. Borrie mocht nog twee treffers noteren en ook Pim wist zijn doelpuntje mee te pikken. Het absolute hoogtepunt van de tweede helft speelde zich echter af op het hoofdveld. Tom van de Heuvel wist in de blessuretijd op knappe wijze een penalty te pareren en daarmee de drie punten te bezorgen voor Veritas 2. Goed, weer verder met veld 2. Veritas 3 mocht een 4-2 eindstand noteren en ondanks dat dit ongetwijfeld onze lelijkste overwinning van het seizoen is, wisten we de drie punten in Neeritter te houden en de seizoensdoelstelling te behalen. Op naar de kraker in Grathem volgende week tegen VV GKC/RKHVC 2!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com