Single Blog Title

Gehavend Veritas verliest ruim van Venlosche Boys

Venlosche Boys – Veritas

 

Beide teams hebben zich veilig gespeeld dus er zat geen druk op de wedstrijd, positiebehoud was het enige waar men druk op kon leggen.

Veritas begint gehandicapt aan de wedstrijd een drietal spelers geblesseerd Koen, Stefan en Siebe waren er vanwege diverse blessures niet bij.

De wedstrijd begon flauwtjes wat af tasten over en weer er was dan ook geen vuiltje aan de lucht tot de 22e minuut, toen schoot Sjors Boots de 1 – 0 tegen de touwen.

Hierna ging het spel wat op en neer Veritas was niet in staat om de bal lang vast te houden en Venlosche Boys was hier iets beter in. In de 40e minuut mocht Paul Vullings de 2 – 0 scoren. Verder dan een enkel kansje kwam Veritas niet.

Na de rust een zelfde spelbeeld in de 51e minuut mocht Joost Hendriks het proberen na een steekpasje van Bjorn Bastiaans maar de keeper reageert uiterst bekwaam.

Tot overmaat van ramp wordt het in de 53e minuut 3 – 0 door een doelpunt van Sjors Boots. Veritas probeert wat het kan en op een harde schuiver van Bjorn Bastiaans heeft de doelman geen passend antwoord en de rebound wordt uiterst vakkundig afgewerkt door Marco Timmermans. Verder dan dat komt Veritas niet in deze uiterst saaie en gezapige wedstrijd. Venlosche Boys daarentegen breidt de score nog uit tot 4 – 1 door Ee-Djee Kogeldans. En als scheidsrechter Vereijken de wedstrijd beëindigt kan de thuisreis worden aanvaart en kan men zich gaan voorbereiden op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Heeze.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com