Single Blog Title

Geflatteerde nederlaag van Veritas 2 tegen Boekel Sport 3

Op 7 april stond de wedstrijd Boekel Sport 3 – Veritas 2 op het programma. Na de pijnlijke nederlaag in de thuiswedstrijd (0-1) was Veritas er op gebrand in het verre Boekel wel een goed resultaat neer te zetten. Na een reis van een klein uurtje begonnen de mannen van Veritas aan de wedstrijd op een slecht bespeelbaar veld.

De eerste kans van de wedstrijd is voor Boekel Sport, in de 28e minuut wel te verstaan. De buitenspeler van Boekel breekt door via de zijkant met Jasper op zijn hielen. Hij krijgt er toch een schot uit, maar deze poging wordt gekeerd door Menno. In de 35e minuut krijgt Boekel Sport een (discutabele) penalty. Kay lijkt een reglementaire schouderduw te geven  in de 16, maar na veel appelleren van de tegenpartij, besluit de, verder goed leidende, arbiter de bal toch op de stip te leggen. De penalty wordt benut, 1-0 voor Boekel Sport. 5 minuten voor de rust valt ook de 2-0. Een middenvelder van Boekel Sport neemt de bal uit de stuit in een keer op de pantoffel. Met een harde boogbal wordt Menno verschalkt. 2-0 voor Boekel Sport. Niet veel later klinkt het rustsignaal.

Na rust is er vrij snel de eerste kans voor Veritas. Een goed aangesneden hoekschop van Jaro valt bijna binnen, maar de bal wordt nog net van de doellijn gehaald door de keeper.
Veritas krijgt wat kansjes. Zo heeft Kay de aansluitingstreffer op de voet na een goede vrije trap van Jaro. Helaas komt de bal recht in de handen van de doelman.
In de 80e minuut valt ook nog de 3-0. De spits van Boekel Sport mag vrij schieten van een meter of 20 en schiet de bal in de rechterhoek.
Niet veel later fluit de scheids voor het eindsignaal. Veritas verliest met een geflatteerde uitslag van Boekel Sport. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen, de inmiddels bekende tegenstander, EVV op het programma. Een mooie wedstrijd voor Veritas om zich weer te herpakken!

Verslag: Ries G. ( Met dank aan Wesley voor de foto’s)

Man of the match: Jaro Kuppens

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com