Single Blog Title

Veritas pakt overwinning tegen Wittenhorst

Wittenhorst – Veritas

 

Veritas begint sterk aan de moeilijke uitwedstrijd tegen Wittenhorst thuis was weliswaar gewonnen maar het zou een moeilijke middag worden. Het begin was voor Veritas men zat meteen goed in de wedstrijd en dit resulteerde al in de 13e minuut in een voorsprong. Bjorn Bastiaans wordt op links gelanceerd en hij zet de bal voor, deze worst slecht verwerkt door de verdediging van Wittenhorst en dan is Niels Geraaths er als de kippen bij om met een fraai schot te scoren 0 – 1.

Hierna kantelt de wedstrijd Wittenhorst speelt met meer pressie naar voren nu en probeert de gelijkmaker te forceren. Veritas houdt de rangen dicht bij elkaar en mede dankzij kundig keeperswerk van Michael Petit blijft de voorsprong behouden tot de rust.

Na de rust voert Wittenhorst de druk nog wat meer op maar Veritas houdt de linies dicht bij elkaar, zelf is Veritas gevaarlijk via de counter maar de afwerking faalt.

Met man en macht wordt er gestreden Veritas houdt vooralsnog stand en de tijd tikt in het voordeel van Veritas weg. Het venijn zit in de staart van de wedstrijd want in de 90e minuut wordt Bjorn Bastiaans op maat bedient door Folkert van Gansewinkel, en vanaf eigen helft mag hij alleen op de keeper afgaan en beheerst de 0 – 2 op het scorebord plaatsen. Wittenhorst gooit nu alles naar voren en in de 6e minuut van de blessuretijd mag Mario Daniels aanleggen voor een vrije trap net buiten de zestien, en hij lepelt deze fraai in het Veritas doel. Na deze actie beëindigt scheidsrechter Mandemakers het duel.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com