Single Blog Title

Veritas ten onder tegen 10 man

SC Susteren – Veritas

 

De eerste competitiewedstrijd na de “winterstop” ging uit naar Susteren de enige derby voor Veritas in deze klasse.

Het begin was voorzichtig op de toch nog harde ondergrond, Susteren had iets meer overwicht in het eerste kwartier veel gebeurde er niet. Na ongeveer een kwartier kwam Veritas wat beter in de wedstrijd maar tot veel kansen kwam men niet. In de 31e minuut werd een verkeerde uittrap van de Susteren doelman opgevangen door Joost Hendriks, en met een boogbal verschalkt hij de keeper 0 – 1.

Susteren schrikt wakker en direct hierna komt een Susteren aanvaller oog in oog met keeper Michael Petit, laatstgenoemde pareert de inzet met een uitstekende reflex.

Er komt iets meer vaart in de wedstrijd, Veritas krijgt nog een uitstekende kans om te scoren maar ook Susteren krijgt nog een kans.

Op slag van rust krijgt een verdediger van Susteren zijn tweede gele kaart en Susteren moet de tweede helft verder met tien man.

Veritas komt onherkenbaar uit het kleedlokaal Susteren zet een tandje bij en het is niet aan het spel te zien dat men met tien man speelt. Veritas gaat slordig om met de ruimte en men benut enkele kansjes niet en Susteren krijgt zijn kansen ook. In de 73e minuut gebeurd het dan toch de gelijkmaker wordt gescoord door Nick Meeuwissen.

Veritas probeert krampachtig nog het tij te keren maar in de 88e minuut komt Susteren zelfs op voorsprong door een doelpunt van Kevin Hofmans, maar het komt nog erger, dezelfde Kevin Hofmans scoort in de 90e minuut zelfs de 3 – 1. Vlak hierna fluit scheidsrechter van de Ven voor de laatste keer en Veritas kan met het schaamrood op de kaken terug naar Neeritter.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com