Single Blog Title

Veritas verliest in Deurne

SV Deurne – Veritas

 

Deurne Veritas over deze wedstrijd kunnen we vrij kort zijn er viel weinig plezier te beleven aan deze wedstrijd. Het begon nochtans redelijk voor Veritas maar het duurde maar een minuut of vijftien, toen werd het rommelig en zeker niet 1e klasse waardig.

Deurne is alleen meer doeltreffend dan Veritas want in de 37e minuut scoort Stefan van de Werf de 1 – 0. Dit is tevens de ruststand.

Na de thee eenzelfde spelbeeld met in de 66e minuut de 2 – 0 voor SV Deurne gescoord door Twan Hendricks. Hierna zet Veritas wat meer druk maar tot een doelpunt komt men niet een inzet van Folkert wordt van de lijn gehaald door een verdediger. In de 88e minuut mag Sjoerd Linssen aan leggen voor een vrije trap op ongeveer 25 meter van het doel, het harde schot wordt onderweg nog getoucheerd door een verdediger maar verdwijnt toch in het doel 2 – 1. Ondanks aandringen komt de gelijkmaker er niet meer. Na enkele minuten blessuretijd fluit scheidrechter Heuts de wedstrijd af en kan Veritas huiswaarts met een lege puntentas.

 

Zondag de laatste wedstrijd voor de feestdagen thuis tegen Chevremont.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com