Single Blog Title

Onfortuinlijke nederlaag Veritas 2 tegen koploper Boekel Sport 3

Na enkele teleurstellende resultaten voor Veritas 2 stond afgelopen zondag 2 december een loodzware opgave op het programma. De Brabantse koploper Boekel Sport 3 kwam op bezoek. Een wedstrijd om naar uit te kijken voor de mannen van Veritas 2. In de openingsfase werd direct duidelijk dat Veritas ging voor het volle pond en dat de mannen razend fanatiek aan de wedstrijd begonnen. Hetgeen waar het echter aan ontbrak waren kansen. Niet onbelangrijk tijdens een potje voetbal. Beide partijen hadden moeite om openingen in elkaars defensie te vinden. Naarmate de wedstrijd vorderde ontstonden er enkele kansjes. Zowel voor Veritas als voor Boekel Sport. Het was de vraag wie het meest zorgvuldig met de schaarse mogelijkheden om zou gaan. De wedstrijd stevende af op het einde, en lang leek deze uit te lopen op een bloedeloos gelijkspel. Hier kwam echter in de 84e minuut verandering in. Na een voorzet van de rechterkant werd de bal lullig geraakt en verdween zodoende op een onfortuinlijke manier in het eigen doel. De mannen van Veritas lieten elkaar en de kopjes niet hangen en gebruikten de resterende 10 minuten om hoe dan ook nog een doelpunt te forceren. Maar tevergeefs, een doelpunt bleef uit en de eindstand werd beslist op 0-1 voor de koploper. Veritas heeft zich kranig geweerd tegen de nummer 1, een resultaat bleef echter uit. Op naar komende zondag, waar Veritas een einde probeert te maken aan een reeks met weinig punten, voor alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen EVV 2. Alles geven om 3 punten mee naar huis te nemen vanuit ‘De Bandert’.

Wedstrijdverslag: Cas Keijerts.

Man of the match: Kay Wilmsen

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com