Single Blog Title

pijnlijke nederlaag Veritas in Venray

SV Venray – Veritas

 

Veritas start goed en fel men verschijnt al in de 2e minuut voor het doel van Venray maar tot een kans komt het niet. Venray gooit hierna het tempo omhoog en wat volgt is een goede wedstrijd met veel snelle balwisselingen. Veritas probeert zich hier onderuit te voetballen en doet goed mee, maar tot echte kansen komt het aan beide kanten niet echt. Echter in de 10e minuut kan Armend Shala ongehinderd de voorsprong voor Venray binnenkoppen 1 – 0. Veritas blijft meevoetballen en het moordend tempo wordt vastgehouden, in de 16e beland de bal via Koen Stoop bij Bjorn Bastiaans en deze scoort beheerst de gelijkmaker 1 – 1. Venray heeft meer balbezit maar echt kansen worden er niet gecreëerd door beide teams, de druk wordt door Venray opgevoerd en men heeft succes in de 25e minuut scoort Jesse Rommen de 2 – 1. Een domper voor Veritas de mouwen worden weer hoger opgestroopt en men geeft tegengas zonder verder tot scoren te komen.

Na de rust komt Veritas beter uit de startblokken dit resulteert in de 53e tot een doelpunt van Joost Hendriks het is weer gelijk 2 – 2. Veritas blijft zoeken naar de voorsprong en heeft duidelijk het betere van het spel nu, scoren blijft moeilijk. Beide ploegen gaan toch vol voor de winst de wedstrijd blijft spannend en alleraardigst om naar te kijken.

Venray komt in de laatste minuut nog tot scoren via Armend Shala die zijn tweede van de dag scoort en dat betekend de winst voor Venray. Een pijnlijke nederlaag voor Veritas weer in de laatste minuut punten verspelen is zuur.

 

Komende donderdag eerst de bekerwedstrijd tegen Chevremont op het terrein van Brevendia.

Zondag a.s. staat de uitwedstrijd in en tegen Deurne op de rol.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com