Single Blog Title

VERITAS 2 – EVV 2

Voor de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen, moest Veritas 2 aantreden tegen de grote favoriet voor het kampioenschap, EVV 2.
EVV nam meteen het initiatief en het zette Veritas onder grote druk. De eerste grote kans voor EVV was in de 10e minuut. Na een aanval over rechts werd de bal tegen de buitenkant van de paal geschoten. Daarna kwam Veritas iets beter in het spel, en in de 15 e minuut was het Syb Peeters, die na een doorkopbal van Noud Snijkers, richting EVV-doel kon gaan. Zwaar gehinderd door een verdediger schoot Syb de bal echter naast.
Daarna was het hoofdzakelijk EVV dat aanviel. Veritas had zich intussen goed ingesteld op de tegenstander en het gaf weinig kansen weg. In de 27e minuut kreeg EVV nog een grote mogelijkheid om de score te openen. Een  EVV-aanvaller schoot van dichtbij de bal echter over het, door Tom v.d. Heuvel  verdedigde, doel. EVV bleef de bovenliggende partij, maar de verdediging van Veritas gaf geen krimp, waardoor de ruststand 0-0 werd.
In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. EVV viel aan en Veritas verdedigde naar behoren. Echt grote doelkansen vielen er dan ook niet te noteren. In de 73 minuut viel helaas toch de 0-1. Een EVV speler  dribbelde met de bal vanaf links naar binnen en vanaf ruim 20 meter krulde hij de bal, onhoudbaar voor Tom, in de bovenhoek. Een mooi doelpunt. Bij Veritas was de organisatie toen even zoek en enkele minuten later viel zowaar de 0-2. Via een aanval over links werd een speler vrijgespeeld en beheerst schoof hij de bal onder Tom door in het doel. De wedstrijd was beslist.
EVV geloofde het verder wel en hield controle over de wedstrijd. Veritas was niet echt meer bij machte om een slotoffensief in te zetten.
Toen scheidsrechter Sijben uit Nederweert dan ook voor het eindsignaal floot was er berusting bij Veritas. Men had er alles aan gedaan maar verloren van een betere tegenstander.
Komende zondag staat er een bekerwedstrijd op het programma. Veritas 2 gaat dan op bezoek bij Helden 3. Hopelijk kan in die wedstrijd de volgende bekerronde bereikt worden. Veel succes.

Wedstrijdverslag: Hans v.d. H. ( Met dank aan Toon v.d. B. voor de foto’s)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com