Single Blog Title

Veritas verliest ietwat ongelukkig van titelkandidaat ZSV

Veritas – ZSV

 

Veritas verliest ongelukkig de strijd tegen een goed spelend ZSV.

 

De bezoekers uit Zeilberg beginnen zeer fel storend en veroveren vaker de 2e bal, maar in de 8e minuut kopt Sjoerd Linssen de bal op de lat de rebound is een prooi voor de keeper. Het spel golft op en neer beide teams gaan voor de winst en dit resulteert in een strijd wat zich afspeelt op het middenveld.

In de 12e minuut wordt een goede combinatie doeltreffend afgerond Jasper en Sjoerd Zuthof spelen een 1 tweetje en laatstgenoemde zet de bal voor, Joshua scoort gemakkelijk de 1 – 0. De wedstrijd gaat gelijk op ZSV heeft het betere van het spel men vindt elkaar gemakkelijker. De bal wordt door beide teams snel naar voren gespeelt en deze wordt meestal door de verdedigers weer sneller naar voren gespeelt. ZSV dringt aan en in de 31e minuut schiet Joep Claassen de bal uit een vrije trap net naast. Maar in de 38e minuut krijgt Veritas de bal niet weg uit het verdedigingscentrum, de bal belandt voor de voeten van diezelfde Joep Claassen en met een bekeken volley scoort hij de gelijkmaker 1 – 1.

Op slag van rust wordt een vrije trap van ZSV nog ternauwernood tot hoekschop verwerkt, hoekschop zonder resultaat.

 

Veritas begint zwak aan de tweede helft ZSV heeft vaker balbezit en speelt fysiek sterker dan Veritas. In de 54e minuut moet Luuk weer reddend optreden in een 1 tegen 1 situatie. Aan de andere kant brengt de doelman van ZSV ook redding op een inzet van Joshua. Aan beide zijden komen er kansjes maar doelpunten blijven uit, een kwartier voor tijd moet de ZSV goalie reddend optreden na een schot van de ingevallen Martijn Stuff. Enkele minuten hierna gaat het fout voor Veritas Dennis Boonen ontvangt zijn 2e gele kaart en mag het veld ruimen. De overgebleven vrije trap wordt in tweede instantie in het doel gewerkt door Maarten Kuunders al of niet in buitenspel positie staand ( deze discussie blijft open) feit is dat Veritas achter de feiten aan loopt en achter staat met 1 – 2. Veritas probeert het nog maar met tien man tegen een degelijk spelend ZSV is het moeilijk scoren op enkele schermutselingen na gebeurt er de laatste minuten weinig en na enkele minuten blessuretijd fluit scheidsrechter Molenaar de wedstrijd ten einde.

 

Volgende week herkansing uit tegen Geldrop.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com