Single Blog Title

Wilhemina’08 – Veritas

Veritas wint derby in Weert tegen Wilhelmina’08

 

De wedstrijd begint op sportpark Drakesteyn met een minuut stilte voor de overleden leden van Wilhelmina’08.

de wedstrijd start matig onder een stralend herfstzonnetje men geeft elkaar weinig toe, gaandeweg wordt Veritas sterker en komt men wat meer in balbezit maar tot doelpunten leidt dit niet. Wilhelmina is feller in de duels en probeert directer naar voren te spelen de schoten op doel worden door Luuk vakkundig verwerkt. In de 38e minuut stuurt Roel Joshua diep aan de rechterkant deze passeert zijn tegenstander en zet de bal voor tot bij Sjoerd Zuthof hij op zijn beurt scoort de 0 – 1 dit is tevens de ruststand.

De tweede helft begint voor Veritas voortvarend al na enkele minuten wordt een schot van Joshua van richting veranderd door Niels Roijackers en de bal belandt achter de doelman van Wilhelmina’08 in het doel 0 – 2 in de 47e minuut.

Balverlies in de voorhoede leidt tot de aansluitingstreffer in de 58e minuut door Illias  El-Arguioui 1 – 2.

Veritas heeft meer en meer overwicht maar Wilhelmina bijt van zich af en creëert ook mogelijkheden, maar deze worden onschadelijk gemaakt door de verdediging van Veritas. Ook Veritas creëert zich kansen de keeper van Wilhelmina moet tot het uiterste gaan op een schot van Sjoerd Zuthof maar hij bokst de bal uit de kruising. Aan de andere kant moet Luuk Redding brengen op een vrije trap van Edwin Vaas. Na een mooie actie op links van Joost en Sjoerd Zuthof komt de bal terecht bij Bjorn op rechts hij scoort de verlossende 1 – 3. Wilhelmina’08 is niet meer bij machte op het tij te doen keren scheidsrechter Babat uit Beren op Zoom beëindigd na enkele minuten blessuretijd deze eerste competitiewedstrijd, en de overwinning voor Veritas is binnen. Volgende week speelt Veritas de thuiswedstrijd tegen ZSV.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com