Single Blog Title

Wederom zware blessure Veritasspeler

Heer – Veritas

Veritas raakt weer een speler kwijt door een zware blessure op het kunstgras (alweer) van Heer uit Maastricht startte de thuisploeg fel en vroeg storend dit resulteerde al binnen 10 minuten in twee mogelijkheden voor Maxim Lumpens. Veritas kwam beter in de wedstrijd en had een licht overwicht in de eerste helft maar echte kansen kwamen er vooralsnog niet. Er wordt met meer passie en strijd gevoetbald dan een week geleden, in de 28e minuut gaat een kopbal van Joshua maar net over. Er zijn enkele mogelijkheden maar echte kansen blijven uit, op het einde van de eerste helft krijgt Heer nog een grote kans maar de aanvaller van Heer maait over de bal heen en men gaat rusten met 0 – 0.

De tweede helft gaat verder zoals de eerste helft Veritas heeft een overwicht maar weet dit niet uit te drukken in doelpunten net zoals Heer het probeert met uitvallen maar ook niet tot scoren komt.

De wedstrijd wordt op het einde overschaduwt door een zware blessure van Martijn Stuff, Veritas speelt het laatste kwartier met tien man omdat Veritas al door zijn wissels heen was. beide teams waren overigens al voor de wedstrijd zeker van deelname aan de volgende bekerronde. bij een overwinning van Heer was men poulewinnaar bij een gelijkspel is Veritas poulewinnaar op doelsaldo.

Scheidsrechter Heuts uit Echt vindt het na 90 minuten welletjes en fluit de wedstrijd ten einde op deze zonnige zondagnamiddag in Maastricht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com