Single Blog Title

RKSV Volkel – Veritas

RKSV Volkel – Veritas

 

Zware blessure Siebe Vries overschaduwt overwinning Veritas. Een onschuldig iets leek het in de 13e minuut maar Siebe gaf al direct aan dat het goed mis was aan de zijlijn, kuitbeen en enkelblessure brachten hem naar het ziekenhuis in Uden. Veel sterkte en een spoedig herstel gewenst van hieruit.

 

De wedstrijd begon nochtans goed voor Veritas, al in de eerste minuut gaat een schot van Siebe net naast. Enkele minuten later wordt een schot van Tim gekraakt en de doelman van Volkel kan de bal simpel oprapen.

Na de blessurebehandeling en de noodzakelijke wissel Bowen voor de ongelukkige Siebe was Veritas van slag. Het spel liep niet meer zo vloeiend veelvuldig balverlies en een vroeg storend Volkel waren hier debet aan. Daarbij viel spits Rob Verkoelen ook nog geblesseerd uit en had Veritas voor de rust al twee wissel moeten toepassen Volkel zelf was ook niet bij machte om een vuist richting Veritas doel te maken meer dan een paar momentjes voor het doel waren er niet. Het spel werd gezapig zo niet slaapverwekkend, de bal ging in een te langzaam tempo rond waardoor Volkel gemakkelijk overeind bleef.

In de 43e minuut kreeg Joost op rechts de bal en van buiten de zestien krult hij de fraai in de linkerbovenhoek van het doel 0 – 1.

Dit bleek tevens de ruststand.

Na de rust probeerde Veritas het over een andere boeg te gooien, maar alle goede bedoelingen ten spijt kwam hier niets van terecht. In de 52e minuut wordt Volkel in het zadel geholpen mede door een misverstand in verdedigend opzicht krijgt een speler van Volkel de bal in de voeten en hij kan simpelweg de gelijkmaker scoren. In de 61e minuut wordt gestuntel in de Veritas verdediging bijna fataal met veel kunst en vliegwerk wordt een voorsprong van Volkel voorkomen. Wat de hele wedstrijd bijna niet lukte, lukte dan in de 66e minuut toch een mooie combinatie wordt doeltreffend afgrond door Bjorn Bastiaans meet een fraai schot in de linker beneden hoek verschalkt hij de keeper van Volkel 2 – 1. Volkel probeert het nog wel maar verder dan een kopbal die over gaat komt men ook niet meer. En na 90 minuten voetbal fluit scheidsrechter Steve Janssen deze saaie en slechte wedstrijd ten einde.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com