Single Blog Title

Spcl. Susteren – Veritas

Spcl. Susteren – Veritas

 

Veritas begint sterk aan de wedstrijd al in de eerste minuut wordt een speldenprik uitgedeeld. Siebe kopt in de derde minuut een goed genomen vrije trap net naast. Ook Susteren laat zich niet onbetuigd want in de 6e minuut schiet men de bal net voorlangs. Veritas geeft verder niet veel kansen weg op het zwaar bespeelbare veld, in de 9e minuut kopt Joshua de bal recht in de handen van de Susteren goalie. Zo blijft het spel wat op en neer gaan totdat Veritas in de 15e minuut een hoekschop mag nemen en Folkert doet dat perfect want de bal komt bij Jasper en deze kopt de bal in de voeten van Koen, en Koen weet doorgaans wel raad met deze kansen dus de bal ging tegen de touwen 0 – 1. Veritas blijft het betere spel spelen en dit werpt zijn vruchten af in de 23e minuut de verdediging van Susteren verkijkt zich op een hoge inzet van Tim en Bowen is de lachende derde en scoort de 0 – 2. Enkele minuten later had men zelfs op 0 – 3 moeten komen ware het niet dat Joost de bal van korte afstand keihard in het zijnet knalde. Dat Susteren toch nog de aansluiting weet te realiseren komt door slecht verdedigen bij een vrij trap, Loek Bischop mag vrijelijk de aansluitingstreffer inkoppen 1 – 2.

Na de rust probeert Susteren met man en macht om de gelijkmaker te maken, maar Veritas geeft nagenoeg niets meer weg. Veel kansen krijgt men zelf ook niet meer, maar in de 61e minuut produceert Koen weer een van zijn specialiteiten, mooie doelpunten maken hij knalt de bal van buiten de zestien onhoudbaar in het doel 1 – 3. Veritas blijft goed en sterk in de organisatie spelen en de overwinning is een feit na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van de Ven.

 

Zondag a.s. wacht Wittenhorst als volgende tegenstander op de “Breierein”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com