Single Blog Title

Veritas – Geldrop

Veritas – Geldrop

 

De laatste wedstrijd voor de winterstop is voor Veritas op een deceptie uitgelopen men verliest met 0 – 4. Het begon nochtans behoorlijk voor Veritas al duurde het maar een kleine 10 minuten, 10 minuten in welke tijd men enkele goede mogelijkheden kreeg. Hierna zakte het peil naar een bedenkelijk niveau slechte passes, veel balverlies en verkeerde keuzes hielpen Geldrop in de wedstrijd te komen, Geldrop kreeg zonder zelf al te groots te spelen verschillende kansen op een voorsprong. Tom van den Heuvel ranselde twee ballen uit het doel en Tim Dierx kon ternauwernood een bal van de lijn halen, maar ondanks deze reddingen was het onvermijdelijk dat Geldrop na de zoveelste misser in de verdediging kon scoren. In de 17e minuut was het raak Stijn Lanen mocht de bal in het lege Veritas doel plaatsen 0 – 1. Veritas tracht krampachtig de bakens te verzetten maar mede door het slordige onverzorgde spel behield Geldrop een overwicht op het middenveld, en deze trachtte met diepe ballen de snelle jongens in de voorhoede te bereiken. Veritas kreeg enkele kansen maar de keeper van Geldroop zat er iedere keer goed tussen.

Na de rust eenzelfde spelbeeld Veritas probeert met man en macht het spel naar zich toe te trekken maar dit lukt niet. Wanneer Geldrop dankzij een mooie knal van Ron Jansen op 0 – 2 komt in de 55e minuut, wordt het voor Veritas steeds moeilijker.

Enkele minuten later in de 62e minuut mag Geldrop een vrije trap nemen vanaf rechts de bal zeilt in de uiterste hoek rechtsonder in het doel 0 – 3 door Stijn Lanen. En in de 66e minuut mag Geldrop ondanks ruim buitenspel doorgaan en scoort Ron Jansen het vierde doelpunt voor Geldrop.

Het verdere verloop brengt geen noemenswaardige kansen meer op enkele kleine kansjes na. Na 90 minuten vindt scheidsrechter R. Meijers uit Beek het welletjes en beëindigt hij de wedstrijd en blijft Veritas achter met een kater.

 

Wij willen al onze supporters en sponsoren hele fijne feestdagen en een sportief en bovenal gezond 2020 toewensen.

 

Spelers trainers en leiders van Veritas 1

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com