Single Blog Title

RKSV Heeze – Veritas

RKSV Heeze – Veritas

 

Veritas startte de wedstrijd tegen Heeze zeer goed al in de eerste minuut moest de keeper van Heeze tot het uiterste gaan om een doelpunt van Koen Stoop te voorkomen.

Veritas trachtte met combinatiespel het hoofd te bieden aan het fysieke spel van Heeze. In de vijfde minuut had een uitbraak van Heeze bijna succes de bal rolde richting het doel van Veritas, Tim Dierx kon met een uiterste inspanning voorkomen dat de bal over de doellijn ging.

De beide keepers hielden in deze fase met enkele goede reddingen hun ploegen op de been. In de 26e minuut mocht Sjoerd Linssen aanleggen voor een strafschop, gegeven na een duwfout op Joshua Geurts waardoor hij niet meer bij de bal kon, Sjoerd maakte geen enkele fout en hij verzilverde de pingel feilloos 0 – 1.

Veritas speelde goed en probeerde door te drukken in de 33e minuut speelde Joost Hendriks de op rechts vrijstaande Joshua aan en deze had niet de verwachte voorzet in gedachten, hij haalde direct uit en verschalkte de doelman van Heeze in de korte hoek 0 – 2.

Veritas verzuimde in de resterende tijd de score verder uit te bouwen, waardoor men met een 0 – 2 voorsprong de rust in ging.

In het eerste kwartier na de rust controleert Veritas de wedstrijd rustig. In de 59e minuut krijgt Heeze een vrije schop net buiten de zestien aan de rechterkant Noud Douzé lepelt deze bal perfect in de verre hoek en de stand is 1 – 2. Heeze ruikt meer en zet aan voor een offensief met zeer veel lange ballen in de zestien, veel powervoetbal. Veritas piept en kraakt maar geeft geen krimp. In de 62e minuut krijgt Veritas een domper te verwerken, bij een actie raakt keeper Luuk Peeters dusdanig geblesseerd dat hij vervangen moet worden door Tom van den Heuvel (na onderzoek in het ziekenhuis blijkt dat Luuk een gebroken vinger heeft).

Ook met Tom als vervanger houdt de defensie van Veritas stand, en nadat scheidsrechter Heuts uit Echt de wedstrijd beëindigt kan Veritas huiswaarts keren met de volle buit.

Er rest nog een wedstrijd voor de feestdagen zondag a.s. is de tegenstander op “Breierein” Geldrop aanvang is wederom om 14:00 uur.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com