Single Blog Title

Bekkerveld 2 – VERITAS 2

Op zondag 29 september stond de wedstrijd Bekkerveld 2 – Veritas 2 op het programma. In heel Nederland was het weer onstuimig en zo ook in Heerlen. De omstandigheden waren heel zwaar en de mannen wisten wat hun te wachten stond.
In het begin was het aftasten van beide ploegen en werd er geprobeerd om met de weersomstandigheden om te gaan. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld en beide teams waren erg slordig in de passing. Na 25 minuten kreeg Veritas iets meer de overhand en kreeg het via een corner de eerste kans. Het was Yves Haelewijn die met een scherp aangesneden corner ervoor zorgde dat de keeper van Bekkerveld onder de bal doorging en Syb Peeters bereikte. Jammer genoeg kopte Syb over en belandde de bal niet in het netje. In de rest van de eerste helft gebeurde er niks meer en bleef het spel erg slordig.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en was het voor beide ploegen heel moeilijk om met de weersomstandigheden om te gaan. Zowaar kreeg Veritas in de 54e minuut de uitgelezen mogelijkheid om de 0-1 te maken. Het was Niels Dullens die de bal in de kluts voor zijn voeten kreeg en met een goeie versnelling voor het doel kwam van Bekkerveld. Met een puntertje verschalkte hij de keeper maar jammer genoeg kwam de bal terecht op de lat. In de resterende minuten gebeurde er heel weinig en waren het een aantal schamele kansjes die niet werden verzilverd. Na 90 minuten stond dan ook de brilstand op het scorebord en kon het eerste punt van de competitie worden genoteerd voor de mannen van Veritas 2.

Aankomende zondag spelen de mannen thuis tegen Helden 2. Kom onze mannen steunen op de Breierein!

Verslag: Rhodney W.

Man of the match: Patrick R.!!??

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com