Single Blog Title

Veritas – SSS”18

Veritas – SSS’18

 

Veritas begint fel aan de wedstrijd de tegenstander uit Overloon wordt al in een vroeg stadium gestoord in de opbouw. In de eerste tien minuten had het al raak kunnen zijn voor Veritas, een schot van Koen wordt onschadelijk gemaakt door de keeper de inzet van Joost is te zacht, en de kopbal van Koen beland naast het doel.

Een schot van SSS’18 wordt getoucheerd door een verdediger en gaat maar rakelings over. Veritas wordt slordiger in zijn spel ballen komen niet aan of vallen helemaal verkeerd, in de 22e min gaat een schot van een SSS’18 speler rakelings voorlangs. In de 27e minuut staat de Veritas defensie niet goed en hiervan profiteert Bas Joosten hij verschalkt doelman Luuk Peeters met een fraaie lob 0 – 1.

Lang heeft SSS’18 niet kunnen genieten van de voorsprong want luttele minuten later brengt Koen Stoop de stand weer in evenwicht met een rare stuiterbal 1 – 1.

Veritas heeft het betere van het spel maar SSS’18 speelt de lange bal en probeert de snelle spitsen te bereiken wat maar ten dele lukt kleine kansjes zijn er wel maar geen van alle worden benut.

In de 37e minuut krijgt Veritas op ongeveer 20 meter van het doel een vrije trap toegewezen, van de drie man die bij de bal staan neemt Koen Stoop deze en hij prikt de bal met veel precisie in de vijandelijke kruising 2 – 1. Er zijn nog kansen voor Veritas maar men verzuimt om nog voor de rust de score verder uit te breiden. Na de rust is de eerste kans voor SSS’18 maar die inzet gaat net over het Veritas doel. Koen Stoop probeert het met een lob maar de keeper tikt deze nog net over het doel. In de 56e minuut kent Scheidsrechter Stijn van Zuilichem uit Reusel een strafschop toe aan Veritas, Sjoerd Linssen weet als aanvoerder hier wel raad mee en feilloos wordt de bal dan ook in het netje gelegd 3 – 1. Veritas verzuimt om meer afstand te nemen en springt slordig om met de kansen, terwijl Luuk enkele keren redding moet brengen op inzetten van de Overloonse aanvallers. In de 70e minuut krijgt Folkert van Gansewinkel na een misverstand in de SSS’18 verdediging vrije doorgang hij scoort beheerst de 4 – 1.

In de resterende tijd moet SSS’18 ook nog met 2 man minder verder, 1 speler had al eerder een rode kaart gezien en na 3 wissels valt ook nog een speler uit met een blessure.

Veritas profiteert niet meer van deze 2 man meer situatie en wint vrij overtuigend de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen.

 

Foto’s Wim Geurts

 

Komende zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen SC Susteren.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com