Single Blog Title

Veritas 4 kampioen na overwinning op Susteren 4

Zondag 19 speelde Veritas 4 thuis op de Breierein de potentiële kampioenswedstrijd tegen Sportclub Susteren 4. Bij puntenwinst of verlies door concurrent Slekker Boys zou Veritas het kampioenschap kunnen vieren. De wedstrijd brengt dan ook een schare supporters op de been.

 

Hoewel Susteren een goede tegenstander is begint Veritas duidelijk sterker. Het team speelt met een sterke opstelling en is erop gebrand om het in eigen hand te houden. Lennart van de Winkel kan de doelman verrassen vanuit mogelijke buitenspelpositie, de doelman lost maar vanuit de moeilijke hoek gaat de rebound niet erin. Veritas drukt daarna door en maakt snel de 1-0. Na een mooie aanval raakt Lennart de paal maar tekent Kevin Jongen het doelpunt aan. Even later is het opnieuw Kevin Jongen die de bal binnen kopt na een voorzet van Lennart. 2-0.

 

Helaas valt Casper Haelewijn daarna uit met een hamstringblessure. Remco Heijmans vervangt hem. Veritas blijft het spel bepalen. De enkele momenten waarop Susteren kan aanvallen zorgen niet voor echt gevaar. Zo gaat een schot vanuit gevaarlijke positie ver over en naast.

 

Veritas is dan nadrukkelijk op zoek naar meer doelpunten. Een hard schot van Peter Hansen gaat over. Vervolgens een mooie aanval van Edwin Huijskens, Kevin Jongen komt net niet aan de bal en het schot dat volgt van Noud Nijssen gaat over. Later ziet Denny Hansen zijn schot in het zijnet belanden, na een mooie pass van Peter.

 

Noud Nijssen valt ook in de eerste helft uit met last van zijn hamstring. Jack Heijkers neemt zijn plek in. In deze fase ruikt Veritas bloed bij Susteren. Nog voor rust wordt de score uitgebreid tot 5-0. Eerst een mooi schot van Edwin, vervolgens een doelpunt van Lennart na een assist van Remco Heijmans en tot slot kopt Kevin Jongen de hoekschop van Lennart binnen.

 

In de tweede helft doet Susteren nog iets terug, nadat de bal ongelukkig bij de spits terecht komt via een Veritas speler. 5-1. Veritas blijft echter dominant. Kevin Jongen scoort nogmaals na een assist van Edwin: 6-1. Kevin tekent ook voor de 7-1. Hij laat af en toe ook iets over voor zijn medespelers: na een assist van Kevin maakt Peter Hansen de 8-1. Edwin Huijskens bepaalt de eindstand zelfs op 9-1 met een mooie krul.

 

Na deze overtuigende overwinning die volgt op een ongeslagen reeks mag Veritas 4 zich terecht kampioen noemen en barst het feest in Neeritter los!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com