Single Blog Title

Veritas royaal onderuit in laatste thuiswedstrijd

Veritas – RKSV Heeze

 

Veritas startte fel aan deze wedstrijd en Heeze liet zich gewillig achteruitdrukken en loerde op de counter. Veritas had dus het betere van het spel maar echte uitgespeelde kansen waren er niet voor beide ploegen als er al een bal op goal kwam dan was er wel een been of een ander lichaamsdeel wat de bal van richting deed veranderen. het initiatief lag bij Veritas maar men wist hier niet goed mee om te springen dus de 0 – 0 ruststand was terecht.

Na de rust bleek Veritas niet geheel wakker uit de kleedkamer te zijn gekomen, want in de 51e minuut mocht Ivo Moerenhout vrij doorgaan naar het Veritas doel en hij scoorde de 1 – 0. Nog maar nauwelijks bekomen van deze tegenslag sloeg Heeze alweer toe een schot op doel kon geweerd worden door Michael Petit, maar de bal ging via een eigen speler over de doellijn 0 – 2 in de 53e minuut. Veritas bleef ploeteren maar verder dan een verdwaald schot komt men niet. Een verkeerde pass wordt onderschept en Tom Derkx mag de 0 – 3 scoren in de 62e minuut.

Het siert Veritas dat men desondanks de aanval bleef zoeken en dit wierp zijn vruchten af in de 70e minuut Roel Basten scoorde het tegendoelpunt 1 – 3. Verder dan deze tegentreffer kwam Veritas niet ondanks alle bemoeienissen. In de 89e minuut werd het nog 1 – 4 door Ivo Moerenhout.

Gelukkig floot scheidsrechter Bezemer niet lang hierna de wedstrijd ten einde

Volgende week de wedstrijd van het seizoen tegen Bekkerveld.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com