Single Blog Title

4-1 winst voor Veritas VR1 tegen SHH VR2

Veritas VR1 – SHH Vr2

We beginnen op een zonnige dinsdag avond. De eerste minuten is het een beetje moeizaam. We creëren kansen maar deze gaan er helaas niet in. Het blijft moeizaam voor veritas. Er wordt niet gekeken met pasen waardoor de bal steeds terecht komt bij de voeten van de tegenstander. Mooie kans van Roos maar deze gaat ook helaas niet erin. Dre kreeg de bal in de voeten van Vera, gaf hem terug aan Yvo en Yvo schopte hem netjes in de kruising, waardoor het nu 1-0 staat. Na de rust is het voor veritas weer moeilijk. Na een paar minuten valt de 1-1. Een mooie voorzet van Isa en Andrea plaatst hem in de goal. 2-1.

Ondanks dat het rommelig blijft in de tweede helft, volgt de 3-1 snel. Bij de 3de treffer weet roos vanuit de draai knap, tussen twee verdedigsters door, in de linker hoek te schieten. Er volgen kleine kansen, maar pas in de laatste minuten prikken we een eindstand van 4-1, doordat Rinske door de keepster wordt onderuit gehaald en een penalty erin schiet. Lelijk winnen is ook winnen..

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com