Single Blog Title

Zevenklapper van Veritas 2 tegen FC Hoensbroek 2

Afgelopen zondag stond de wedstrijd Veritas 2 – FC Hoensbroek 2 op het programma. De mannen van Veritas 2 waren er klaar voor om het goede resultaat van vorige week een vervolg te geven. Vanaf de 1e minuut ging Veritas op zoek naar een doelpunt. In de 8e minuut werd geklungel in de verdediging van Hoensbroek afgestraft door Veritas. Niels Groot onderschepte een slechte bal van de keeper en zocht meteen de vrijstaande Noud, 1-0!!
Na 20 minuten werd Veritas ietsjes slordiger en zocht het te vaak de lange bal naar voren, hierdoor werd Hoensbroek sterker en in de 25e minuut resulteerde dit in de eerste kans. De spits van Hoensbroek ontsnapte aan de buitenspelval en kon alleen op Menno af, maar gelukkig voor Veritas viel deze bal net op de paal. Nog geen minuut later was het dan toch raak voor Hoensbroek. Een lange bal werd niet goed gecontroleerd door de defensie van Veritas en op het moment dat de defensie de bal weg wilde werken, blokte de spits van Hoensbroek de bal en vloog deze heel ongelukkig over Menno heen, 1-1.
Veritas voelde dat het voor de rust nog op voorsprong kon komen. In de 41e minuut onderschepte Noud goed de bal in de defensie bij Hoensbroek. Noud wachtte niet en zette de bal voor op Sven die op zijn beurt koelbloedig de 2-1 binnen schoot.

De 2e helft liet een ontketend Veritas zien. Het zocht via prachtig combinatievoetbal de aanval en dit resulteerde in de 52e minuut in de 3-1! Noud speelde zich via een geweldige actie vrij en hield het overzicht om Niels Groot met een prachtige steekpass alleen voor de keeper te zetten. Niels faalde niet en schoot beheerst binnen.
In de 62e minuut werd een goeie aanval via de linkerkant opgezet. Niels Groot werd weggestuurd en zocht met een lage voorzet de inkomende Erik. Erik was net eerder bij de bal dan de keeper en zorgde met een prachtige “Touch” voor de 4-1!
In de 67e minuut was het opnieuw raak voor Veritas. Kay had ineens zin in een avontuur en dribbelde het halve veld over om daarna met een prachtige steekpass Pascal te lanceren. Pascal bleef rustig, omspeelde de keeper en zorgde voor de 5-1!
Nog geen minuut later lag de bal alweer in het netje bij Hoensbroek. Nu was het Niels Groot die met een prachtige, Barcelona- achtige steekpass, Noud in staat stelde om de 6-1 te maken.
Noemenswaardig waren de invalbeurten van Peter Hansen en Kevin Jongen. Voor deze ervaren mannen van Veritas 4 was het geen probleem om nog 20 minuten mee te doen. Het was ook Kevin die zorgde voor de assist op Pascal die in de 82e minuut de 7-1 binnen schoot!
In de 88e minuut werd een lange bal van Hoensbroek niet goed ingeschat door de defensie van Veritas. Niels Dullens waande zich in zijn jongere jaren en gebruikte zijn tegenstander als klimmenrek. De goed leidende scheidsrechter Rongen uit Venray aarzelde niet en floot voor een strafschop. Deze werd binnen geschoten door Hoensbroek en dit zorgde voor de eindstand van 7-2!!

Een goeie overwinning voor Veritas 2. De mannen kunnen tevreden zijn met het vertoonde spel en met dit vertrouwen kunnen ze hopelijk de laatste 2 wedstrijden ook omzetten in winst. Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Laar 2 op het programma. Kom de mannen van Veritas 2 aanmoedigen op de Breierein. Aanvang wedstrijd 11:30!

Verslag: Rhodney W. ( met dank aan Toon v.d. B. voor de foto’s)

Man of the match: Noud Snijkers

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com